Újabb hazai érem a PELC utánpótlás tornáján


2017-01-15 14:28:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb hazai érem a PELC utánpótlás tornáján főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club idei harmadik utánpótlás tornáján a 2008. január 1-je után születettek szerepeltek. Az U9-es tornán kilenc csapat három hármas csoportból igyekezett a hármas döntőbe beverekedni magát, ez végül a PELC II-nek, a Keszthelynek és a Veszprémnek sikerült. A legjobb három között a megyeszékhelyiek veretlenek maradtak, így hozzájuk került a trófea, második Keszthely, harmadik pedig a második számú hazai együttes lett, a PELC a bronz mellett ezen a napon egy negyedik (PELC I.) és egy nyolcadik helyet (PELC III.) is begyűjtött. Kun-Szabó Attila, a klub edzője az eredményhirdetés után azonban nem volt maradéktalanul elégedett.
- Egy erősorrend alapján három csapatot állítottam össze, és így vágtunk neki a tornának. Sajnos az első számú társulat mind játékban, mind viselkedésben egyértelműen csalódást okozott, a döntőbe vártam őket, végül még a dobogóra sem tudott felállni. A PELC II. viszont pozitív csalódás, a gyerekek sokat passzoltak, működtek azok a dolgok, amiket edzéseken gyakorolunk, a labdakihozatalok jók voltak, a félpályától felfele játékunk viszont gyengébb volt. A hármas számú együttesből Horváth Mátyást ki szeretném emelni, aki egy évvel fiatalabbként a csapat erőssége volt. Velük szemben nem volt elvárás, pusztán annyi, hogy játsszanak, fejlődjenek, szokják a közeget. Összességében azt tudom mondani, hogy nem volt túlzottan magas színvonalú a torna, azok a csapatok értek el jó eredményt, ahol magas, erősebb fizikumú játékosok voltak, de a Veszprém elsősége megérdemelt.
A torna legjobb kapusának Tóth Gergőt (PELC II.) választották, a gólkirályi cím hét találattal a veszprémi Badics Gellérthez került, a legjobb játékos különdíját Kámán Krisztián (Keszthely) kapta, míg a legjobb PELC játékos Borsits Barnabás lett.

Végeredmény:
1. Veszprém
2. Keszthely
3. PELC II.
4. PELC I.
5. Üstökös FC Győr
6. Győrújfalu
7. Gyirmót
8. PELC III.
9. Celldömölk

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor