Két életet mentettek másfél óra alatt


2017-01-16 14:18:21  | cikk:  | 


 

Egy pápai lakos értesítette a rendőrséget telefonon 2017. január 13-án 12 óra 15 perckor, hogy idős szomszédját két napja nem látta, többszöri kopogtatására sem nyitott ajtót és biztos abban, hogy otthon tartózkodik. A helyszínre érkező járőrök a nőt a szobában, a földön fekve találták, aki elmondta, hogy elesett, nem tudott felkelni és segítséget kérni. Az egyenruhások azonnal értesítették a mentőszolgálatot, akik a sérültet kórházba szállították. A pápai rendőröktől a helyi családsegítő szolgálat munkatársa kért segítséget 2017. január 13-án 13 óra 30 perckor, mivel nem tudott bejutni egy idős helyi lakoshoz. A helyszínre érkező egyenruhások a fűtetlen szobában, ágyban fekve találtak rá a segítségre szoruló hölgyre, akihez azonnal mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai az idős nőt megvizsgálták és további egészségügyi ellátása érdekében a helyi kórházba vitték.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi lakost.

A sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN kódot is, elvesztette. Ezt követően több üzenetet kapott telefonjára, hogy a bankkártyájával...

2020-05-12 13:14:33

A rendőröket meglátva szájába gyűrte a pénzt


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!