Országos döntőbe jutott a Munkácsy


2017-01-18 10:46:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.munkacsy-papa.hu  | 


Országos döntőbe jutott a Munkácsy főképe
A balatonfüredi Balaton Szabadidő Központban rendezték meg a IV. korcsoportos futsal-diákolimpia megyei fináléját. A bajnokságon – mely az országos részvételről döntött – városunkat a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákjai képviselték, miután a városi kiírásban ők szerezték meg az első helyet. A résztvevő kilenc együttes három csoportban kezdett körmérkőzésekkel, a munkácsy-s fiatalok a házigazda Radnótit 4-2-re győzték le, majd Dudart 7-0-ra ütötték ki. A csoportmeccsek után a folytatásban a három csoportgyőztes döntötte el egymás között a végső helyezések sorsát, itt a Munkácsy folytatta jó sorozatát, Monostorapátit 4-0-ra múlták felül, amivel Oroszvári Péter tanítványai belépőt váltottak az országos döntőbe, melyet február 11-12-én Zalaegerszegen rendeznek meg.
A balatonfüredi megyei döntő végeredménye: 1. Munkácsy Mihály Általános Iskola, Pápa, 2. Művészetek Völgye Általános Iskola, Monostorapáti, 3. Györgyi Dénes Általános Iskola, Balatonalmádi

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai