Kisdiákok a Pápai Rendőrkapitányságon


2017-01-18 20:57:38  | cikk:  | 


Kisdiákok a Pápai Rendőrkapitányságon főképe
„Az iskola rendőre” program keretében a pápai Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola első osztályosai látogatták meg a Pápai Rendőrkapitányságot. A kapitányságra érkező kisdiákokat 2017. január 16-án délelőtt iskolarendőrük, Müller Alexandra rendőr százados fogadta. Az elsősök először a kapitányságon kiállított díszegyenruhákat tekintették meg, majd bebarangolták az előállító helyiséget. Ezt követően a tél veszélyeiről beszélgettek az iskolarendőrrel. A foglalkozás során a rendőr százados felhívta a figyelmüket arra, hogy a téli balesetek elkerülése érdekében a hógolyóba követ ne tegyenek, és azt ne gyúrják jegesre, valamint a befagyott szabad vizekre egyedül soha ne merészkedjenek. Búcsúzóul valamennyi kisdiák a téli időszakra vonatkozó, hasznos tanácsokat tartalmazó tájékoztató kiadványt kapott az egyenruhástól.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrök a 30 éves téti lakosokat előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A járőrök 2019. szeptember 7-én az esti órákban Pápa egyik utcájában igazoltattak egy kisbusszal közlekedő 30 éves téti lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit korábban...

2019-09-09 15:58:36

Egymásnak adta át a két ittas férfi a volánt


Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a belvárosban szombaton.

A Pápai Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy városi rendezvény miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2019. augusztus 17-én 15 óra 30 perctől 17 óráig Pápán, az alábbiak szerint:

2019-08-13 14:49:00

Ideiglenes forgalmirendváltozás Pápán


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsai a biztonságos közlekedés érdekében.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kerékpárosok nem minden esetben ismerik, illetve tartják be a rájuk vonatkozó szabályokat. A főbb szabálytalanságok közé tartozik, hogy sok bicikliző kerékpárútként...

2019-08-09 13:54:52

Néhány szó a szabályos kerékpáros közlekedésről


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint az 59 éves pápai lakos 2019. június 11-én délelőtt személyazonosságát eltitkolva értesítette a rendőrséget arról, hogy egy férfi a pápai lakásában drogot árul.

A rendőrök a bejelentésben...

2019-09-13 09:07:01

Haragudott rá, ezért hamisan vádolta


PÁPA időjárás