Az élet szép!


2017-01-19 07:57:57  | cikk:  | 


Ne kockáztass , fékezz!

„Az Élet túl szép és túl rövid ahhoz, hogy azt meggondolatlanul kockára tegyük!”

Ez a mottója a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság új kampányának, amelyhez várják a csatlakozókat! Az életben számtalan olyan pillanat van, amelyet soha nem felejtünk, amely boldoggá tesz és örömet okoz. Az élet túl rövid ahhoz, hogy átszáguldjunk rajta. Néha meg kell állni és élvezni az adott pillanatot. A közúti közlekedési balesetek egy–egy adott szabály megszegéséből, a száguldásból, a felelőtlen magatartásból, meggondolatlanságból származnak. A Bizottság várja azokat a fotókat, amelyek olyan pillanatot örökítenek meg, amely megmutatja, mit jelent az életben a boldogság, az öröm. Nincs témabeli kötöttség, szerepelhet a fotón gyermek, állat, készülhet a kép esküvőn, nyaraláson, családi ünnepen stb. Egyetlen kikötés, hogy a beküldött képre (bárhova, de a kép teljes szélességében) szerkesszék rá „AZ ÉLET SZÉP! NE KOCKÁZTASS, FÉKEZZ!” mottót!
A képeket a bankom@veszprem.police.hu e-mail címre várják minden hónap 20-ig, legelőször február 20-ig. A fotók az MRFK-MBB facebook oldalán - Az Élet szép, ne kockáztass – megtekinthetőek lesznek.

Az adott hónap képeit szavazásra bocsátják és a legtöbb like-ot kapó fotó beküldője egy-egy baleset-megelőzési ajándékcsomagot kap. Az év végén a legjobb fotók újabb szavazáson vesznek részt és a nyertes egy értékes fényképezőgéppel lesz gazdagabb.
A fotókat később kiállítják, valamint baleset-megelőzési propaganda céljából is felhasználják, amit a beküldéskor figyelembe kell venni.
A BALESETEK ELKERÜLHETÖK, MEGELÖZHETÖEK TÜRELEMMEL, KÖRÜLTEKINTÉSSEL!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Lopás miatt indult nyomozás egy pápai nő ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A pápai sértett 2019. április 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy aznap délelőtt eltűnt több tízezer forintja a pénztárcájából, melyet munkahelyén, a nyitott...

2019-07-02 10:32:02

Lopott majd lebukott...


A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak...

2019-09-20 13:41:10

Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban


A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 21 éves bakonyszücsi férfi ellen.

A sértett 2019. szeptember 8-án reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy az éjszaka folyamán a háza előtt parkoló autójából ismeretlen tettes eltulajdonította az irattárcáját...

2019-09-10 14:27:30

Autóból lopott, elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 14:53:32

Malacokat lopott, elfogták


PÁPA időjárás