A megyei részvételért úsztak


2017-01-20 11:05:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A megyei részvételért úsztak főképe
A Pápai Diáksport Bizottság a Pápai Úszó Sportegyesülettel (PUSE) közösen a Várkertfürdőben rendezte meg a városi úszó diákolimpia döntőjét. 11 iskola 134 tanulójának 225 nevezését regisztrálták a szervezők, a tét pedig a megyei finálén való részvétel volt, melyre a versenyszámok első két helyezettjei készülhetnek. Ifjabb Koncz Sándor, a versenybíróság elnöke arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy városunkat tíz intézmény, míg a körzetet mindössze egy iskola, Pápakovácsi képviselte, a legnagyobb számban – 35 fővel – a Türr nevezett, a legtöbb elsőséget – 12-t – mégis a Petőfi szerezte. Ahogy arra számítani lehetett, a PUSE versenyzői jól szerepeltek, de a nem igazolt versenyzők között is születtek jó eredmények, ami bizakodásra adhat okot a megyei vetélkedés előtt, melyet február 9-én szintén Pápán rendeznek meg.

Eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz