Mulatsággal köszöntötték az új évet a polgári kör tagjai


2017-01-21 13:59:55  | cikk: HuHa  | 


Mulatsággal köszöntötték az új évet a polgári kör tagjai főképe
Idén is batyus bállal indította az évet a Pápai Polgári Kör. A hagyományos év eleji összejövetelt ezúttal az ipartestületi székházban rendezték meg, ahol szendvicsek, saját készítésű sütemények és finom nedűk társaságában töltötték az estét a tagok. Az összegyűlteket dr. Dancs Ferenc, a civil közösség közelmúltban megválasztott új elnöke köszöntötte, sikereket és boldogságot kívánva a 2017-es esztendőre és felhőtlen beszélgetéseket, jó hangulatot az évnyitó összejövetelre. A vidám beszélgetések mellett nótázással töltötték az időt a polgári körösök, Rudli Béla tangóharmonikás muzsikájára.

Dr. Dancs Ferenc, a kör elnöke köszöntötte a tagságot

Az elnök érdeklődésünkre elmondta, a múlt év is tartalmas programokkal telt, számos olyan közéleti személyiséget, politikust hívtak meg, akiktől részletes tájékoztatást kaptak a Magyarországon és Európában zajló folyamatokról, történésekről, így pontos betekintést nyertek olyan témákba is, melyeken egyébként nehéz eligazodni.

Muzsikaszó is emelte a hangulatot

Mint megtudtuk, az idei esztendő első felének programja is körvonalazódik már, az elnök és két alelnöke változatos programtervet állított össze, mely aztán a tagság véleményét figyelembe véve válik konkréttá. A tavaszi időszakban előbb Usztics Mátyást várják az 56-os forradalomról szóló könyvének bemutatójával, a meghívottak között szerepel Áldozó Tamás polgármester, aki a helyi költségvetés elfogadását követően ad tájékoztatást a város helyzetéről és terveiről, rajta kívül pedig más helyi előadót is hívnak különböző témákban. Az idén is lesz kirándulás, az úti cél Visegrád, a csoport lelki vezetőjének pedig dr. Mail József apátot kérték fel. A tavaszi szezon a hagyományok szerint ezúttal is piknikkel zárul – sorolta a terveket dr. Dancs Ferenc.

A Pápai Polgári Kör következő összejövetelét február 9-én tartja, ekkor lesz vendégük Usztics Mátyás színművész, rendező.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-14 12:01:27

Kivágtak egy fát a Bástyán


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 23:33:42

Bővült a piac nyitvatartása, újra jöhetnek a ruhaárusok


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 20:15:43

dretgy.hu


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély