Más rendszámot szerelt fel a gépkocsira


2017-01-21 14:25:24  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta a rendőrség a járművet vezető férfi ellen indított vizsgálatot Pápán.
Az eljárás adatai szerint a 26 éves pápai férfi 2016. november 12-én az esti órákban több mint tízezer forint értékben tankolt egy helyi benzinkúton, majd fizetés nélkül távozott. A sértett bejelentését követően a jármű vezetőjét sikerült beazonosítani, majd a tulajdon elleni szabálysértés miatt folytatott eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi által vezetett gépjárműre egy másik autóra kiadott rendszám volt felhelyezve. A pápai rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a sofőrt gyanúsítottként. Vallomásában elmondta, hogy tankolás előtt egy másik autóhoz tartozó forgalmi rendszámot szerelt fel a gépkocsira, majd miután fizetés nélkül távozott a benzinkútról, a rendszámot azonnal levette és másnap eldobta.
A 26 éves férfival szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt folytatott eljárást a napokban befejezték a pápai rendőrök. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


A pápai rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 20 éves helyi férfit.

A járőrök 2019. július 3-án délután Pápán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 20 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel,...

2019-07-05 13:44:22

Eltiltották a járművezetéstől, mégis volán mögé ült


A járőrök Pápán igazoltattak egy 38 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.  

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. augusztus 28-án délelőtt Pápa belterületén intézkedés alá vontak egy dombóvári férfit. Az igazoltatáskor a rendőrök megállapították, hogy  K....

2019-08-29 17:11:47

Lopás miatt körözték a férfit, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 14:42:18

Baltával verte szét a szomszéd padját


PÁPA időjárás