Más rendszámot szerelt fel a gépkocsira


2017-01-21 14:25:24  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta a rendőrség a járművet vezető férfi ellen indított vizsgálatot Pápán.
Az eljárás adatai szerint a 26 éves pápai férfi 2016. november 12-én az esti órákban több mint tízezer forint értékben tankolt egy helyi benzinkúton, majd fizetés nélkül távozott. A sértett bejelentését követően a jármű vezetőjét sikerült beazonosítani, majd a tulajdon elleni szabálysértés miatt folytatott eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi által vezetett gépjárműre egy másik autóra kiadott rendszám volt felhelyezve. A pápai rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a sofőrt gyanúsítottként. Vallomásában elmondta, hogy tankolás előtt egy másik autóhoz tartozó forgalmi rendszámot szerelt fel a gépkocsira, majd miután fizetés nélkül távozott a benzinkútról, a rendszámot azonnal levette és másnap eldobta.
A 26 éves férfival szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt folytatott eljárást a napokban befejezték a pápai rendőrök. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 46 éves férfi ügyében folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a sértett 2020. február 28-án délután tett bejelentést a rendőrségre, hogy az egyik helyi italboltban ismeretlen tettes ellopta a pénztárcáját...

2020-04-01 17:13:19

Pénztárcát lopott ismerősétől a férfi


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 49 éves marcaltői férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján a járőrök 2020. február 14-én délután Pápa egyik utcájában állítottak meg egy kistehergépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét....

2020-02-21 12:00:18

Ittasan vezetett, lezárták a nyomozást


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították