Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Perutz


2017-01-21 17:04:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Perutz főképe
Az NB III nyugati csoportjában szereplő Ajka otthonában játszotta idei első edzőmeccsét a Perutz FC. Marton Miklós csapata a téli felkészülési időszak második hetét zárta le az ajkaiak elleni 90 perccel, melyen a hazaiak Kovács révén egygólos győzelmet arattak. Marton Miklós a látottakkal kapcsolatban elégedettségének adott hangot, mint mondta, nem számított arra, hogy a Szigeti – Udvardi, Szalai, Kovács, Póczik – Somogyi - Horváth T., Iványi, Baldauf, Bolla – Venczel összetételű gárdája már az első meccsen ilyen pozitív benyomást tesz rá.
- Jól játszottunk, az Ajka egy lesgóllal nyert – értékelt a Perutz edzője. Elégedett voltam a látottakkal, az első tesztmeccsen nem vártam ennyit tőlük, hasonló folytatásban bízom. A felkészülés további részében részt vettünk a győri Alcufer-kupán teremtornán, ahol továbbjutottunk a következő játéknapra, január 25-én pedig a Veszprémet fogadjuk.
Mint megtudtuk, távozó a korábban már említett Nagy Zoltánon kívül egyelőre nincs, Szedlacsek Balázs és Póczik Richárd megszerzése után Tóbiás Zoltán is csatlakozott a kerethez, a középpályást a következő időszakban teszteli a klub. A csapathoz kapcsolódó további hír, hogy a jövő szerdai, Veszprém elleni találkozó a kiadott 17 órától eltérően egy órával korábban, 16 órakor kezdődik a stadion műfüves pályáján.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott