Házhoz ment a gazdaságtudomány a Közgázban


2017-01-22 17:07:24  | cikk: Babos Petra  | 


Házhoz ment a gazdaságtudomány a Közgázban főképe
A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának oktatói bizonyos témákban ingyenes előadást tartanak középiskolákban. A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákjai osztályfőnöki órák keretein belül négy alkalommal, összesen kilenc előadást hallgathattak meg az egyetem szakembereitől a Házhoz jön a gazdaságtudomány című programban.
Berta Ildikó intézményvezető hírportálunknak elmondta, nagy öröm számukra, hogy a Pannon Egyetem megkereste őket, s vállalták, hogy előadásokat tartanak a közgázos diákoknak.
A diákok érdeklődve hallgatták a neves előadókat
-Kiváló lehetőségnek tartottuk, hogy az egyetem megkeresett minket, hiszen közgazdasági iskola lévén a diákok továbbtanulási lehetőségei között szerepel a Pannon Egyetem. A tanulók választhatták ki, hogy melyik különleges előadást szerették volna meghallgatni – mondta az igazgatónő.
Hírportálunk ottjártakor dr. Papp Zsófia s sötét turizmusról, dr. Sulyok Judit az egészségturizmusról, míg Szentes Balázs a menedzsment esetekről tartott előadást a népes diákseregnek.
Dr. Papp Zsófiától megtudtuk, tapasztalatai szerint a diákok örömmel hallgatják az előadásokat, és az előadónak is jó visszajelzés, hogy a tanulókat mi foglakoztatja inkább.
-Szívesen vettem a felkérést, s nemcsak a régióban tartunk előadást, bárhová örömmel megyünk, ha hívnak – mondta az egyetemi docens.
Dr. Sulyok Judit szerint nagy élmény a középiskolás korosztálynak előadásokat tartani, nagyon érdeklődőek mindannyian. Ezek a témakörök aktuálisak, sok hasznos információval gazdagodhatnak a tanulók.
Szentes Balázs előadásban olyan esetekről beszélt, amely minden fiatal életétben jelen van, így szó esett a Google-ről, a közösségi oldalakról.
Az előadásokkal a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karát ember közelibbé hozták a neves szakemberek, a diákok szívesen hallgatták őket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-03 20:18:06

Megérkeztek Kínából az arcmaszkok


ajánlott cikk főképe

2020-04-08 15:27:32

Szigorú takarékossági intézkedésekről döntött a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 14:47:05

550 millió támogatás a vajdai bölcsődére


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt