Elkerülhető gólokat kapott a Perutz


2017-01-25 19:33:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkerülhető gólokat kapott a Perutz főképe
A téli alapozó időszak első hazai felkészülési mérkőzésén az NB III-ban szereplő Veszprémet látta vendégül a Perutz FC. Marton Miklós csapatának ez volt a második tesztmeccse, az elsőt a szintén harmadosztályú Ajka ellen vívta, az összecsapáson egygólos hazai siker született. A pápaiak ezután részt vettek a gyirmóti Alcufer Kupán is, ahol továbbjutottak a második játéknapra, végül nem sikerült az első nyolcban végezniük. A megyeszékhelyiek elleni találkozónak a műfüves pálya adott otthont, a mieink a Szigeti – Horváth T., Udvardi, Kovács, Bolla – Somogyi – Iványi, Baldauf, Tóbiás, Póczik - Venczel összetételben kezdtek. A felek csak helyzetekig jutottak az első félidőben, gólt nem láthattak a kilátogató drukkerek. Az Ajka ellen látottakhoz hasonlóan lendületes, kombinatív játékkal rukkolt elő a Perutz. A második játékrész - melyen Szép, Szalai, Györkös Z., Szedlacsek, Farkas és Györkös B. is ott volt a pályán - hazai szempontból nem indult jól, néhány perc játék után Györkös szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőt Büki értékesítette. A vezető találat után tíz perccel egy védelmi megingást Kocsis használt ki, ezzel már 0-2 volt az állás. A félidő derekán a mezőny legjobbja, Somogyi szépített, sőt néhány perccel később Szép, Iványi és Somogyi is egyenlíthetett volna, ám a lehetőségek kimaradtak, így a Veszprém megőrizte minimális előnyét.

Perutz FC – Veszprém 1-2
(0-0) Gsz.: Somogyi ill Büki (11-esből), Kocsis G.

Marton Miklós: Jó mérkőzést játszottunk, jól szolgálta a felkészülésünket. Sajnos megint saját magunkat vertük meg, két gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. Játékban voltak biztató jelek, de az előrefele játékunkban kell még sokat fejlődnünk, mert a lehetőségeink megvoltak, csak nem tudtuk őket gólra váltani. Ebben (is) mindenképp fejlődnünk kell, mert csak akkor fognak jönni az eredmények, ha jól sáfárkodunk a helyzetekkel - értékelt a pápaiak edzője, aki a játékosmozgással kapcsolatban azt mondta, új igazolás egyelőre nincs, a próbázókat tovább tesztelik, illetve Venczel Zoltán mellé a támadósorba továbbra is keresik a megfelelő társat.
A csapat január 28-án az RKSK, február 4-én a Csorna otthonában folytatja a felkészülési mérkőzéseket, a szurkolók hazai pályán legközelebb február 8-án Bácsa ellen láthatják a fiúkat.

.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 18:05:54

Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól