Öt baleset az elmúlt héten


2017-01-26 09:30:44  | cikk:  | 


Öt baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten – 2017. január 16. és 2017. január 22. között – öt közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök. Személyi sérülés két esetben történt. A balesetek kivétel nélkül Pápa belterületén következtek be. Az elsődleges adatok szerint a szabálytalan hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a követési távolság helytelen megválasztása, az elsőbbség meg nem adása és a kanyarodási szabályok megsértése vezethetett a káreseményekhez.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri agépjárművezetőket, hogy a jármű sebességét és a követési távolságot az útviszonyoknak, valamint az időjárási és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg és nagyon figyelmesen, körültekintően vezessenek!

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrök elfogták és előállították a rendőrkapitányságra azt a 19 éves helyi fiút, aki bódultan és jogosítvány nélkül vezetett Pápán.

Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 20-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a város egyik utcájában állítottak...

2019-09-20 13:41:10

Csokipapírba rejtette a kábítószert az autóban


ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


A pápai járőrök 2019. július 12-én az esti órákban Pápa belterületén, majd pár órával később Nemesgörzsöny utcáin tartottak álló ellenőrzést.

A megállított járművezetőkkel szemben a rendőrök minden esetben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely három esetben pozitív eredménnyel...

2019-07-16 11:46:32

A pápai rendőrök három ittas sofőrt is elfogtak a hétvégén


A pápai rendőrök mindkét férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. június 21-én délelőtt az egyik pápai üzemanyagtöltő állomáson igazoltattak egy 27 éves pápai férfit, aki ellen Ausztriában kiadott...

2019-06-24 16:25:08

Egy nap, két körözött személy


PÁPA időjárás