Tavaszköszöntő koncert a fúvósoktól


2010-04-18 22:08:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Tavaszköszöntő koncert a fúvósoktól főképe
A hagyományokhoz híven idén is megtartotta Tavaszköszöntő koncertjét a Pápa Városi Fúvószenekar a Jókai Mór Művelődési Központ Színháztermében. A ma délután megrendezett hangversenyen Francesco Cardaropoli: Fanfare 2000 című darabjával kezdték meg közel két órás koncertjüket a fúvósok, majd Csernák Antal: Díszpalotását halhatták a zene iránt érdeklődők. A koncert első részének végén átadták a Pápa Város Fúvószenekara által alapított örökös tag és tiszteletbeli tag címeket. 2010-ben az örökös tag megtiszteltetést Nagy Gabriella kapta, aki már 20 éve tagja a fúvószenekarnak, tiszteletbeli tagnak pedig a Pápa Városi Televíziót választották. Az elismerést Mike László, vezető operatőr vette át.
A hangverseny második felében Steven Reineke: Sedona, Sosztankovics: 2. keringő, Roland Kerner: From Russia With Love című darabjait játszotta a zenekar.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet