A váróteremből lopott


2017-01-26 09:16:03  | cikk:  | 


A váróteremből lopott főképe
A pápai rendőrök néhány órán belül elfogták azt a nőt, aki a gyanú szerint táskát lopott.
A sértett 2017. január 18-án délelőtt értesítette a rendőrséget arról, hogy a délelőtti órákban valaki ellopta a pápai autóbusz-pályaudvar várótermében felejtett kézitáskáját, amelyben készpénze és személyes okmányai voltak.
A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésének eredményeként néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 21 éves lovászpatonai nőt. A fiatal nő a rendőröknek elismerte, hogy a váróteremből ő lopta el a táskát, amit hazaérve a kályhába dobott, így abból már csak néhány fém darab maradt a hamuban. A kézitáska tartalmát viszont átadta az egyenruhásoknak, így a személyes okmányok és a készpénz még aznap visszakerült a sértetthez.
A gyanúsított ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának