Körözött személyeket fogtak el a pápai rendőrök


2017-01-26 09:18:35  | cikk:  | 


A pápai rendőrök a hétvégén két körözött személlyel szemben is intézkedek.

A járőrök 2017. január 21-én este a pápai vasútállomáson igazoltattak egy miskolci férfit. A központi nyilvántartásban történő ellenőrzés során kiderült, hogy a 28 éves Cs. F. ellen a Miskolci Törvényszék elfogatóparancsot adott ki emberölés bűntette miatt. Az egyenruhások a körözöttet elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételét rendelték el.

Másnap – 2017. január 22-én – délután a Pápai Rendőrkapitányság épületében igazoltattak a rendőrök egy 63 éves pápai férfit, akiről megállapították, hogy ellene több körözés is érvényben volt. R. I.-t a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja lopás miatt, míg a Pápa Rendőrkapitányság szabálysértési elzárásainak végrehajtása céljából körözte. A férfit a rendőrök a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították,...

2020-05-29 13:10:37

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai előállították a 26 éves cserszegtomaji sofőrt, majd őrizetbe vették.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2020. január 11-ére virradó éjszaka Nagydém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 26 éves cserszegtomaji...

2020-01-13 18:22:23

Az eltiltás hatálya alatt ült volán mögé


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!