Körözött személyeket fogtak el a pápai rendőrök


2017-01-26 09:18:35  | cikk:  | 


A pápai rendőrök a hétvégén két körözött személlyel szemben is intézkedek.

A járőrök 2017. január 21-én este a pápai vasútállomáson igazoltattak egy miskolci férfit. A központi nyilvántartásban történő ellenőrzés során kiderült, hogy a 28 éves Cs. F. ellen a Miskolci Törvényszék elfogatóparancsot adott ki emberölés bűntette miatt. Az egyenruhások a körözöttet elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételét rendelték el.

Másnap – 2017. január 22-én – délután a Pápai Rendőrkapitányság épületében igazoltattak a rendőrök egy 63 éves pápai férfit, akiről megállapították, hogy ellene több körözés is érvényben volt. R. I.-t a Veszprémi Törvényszék BV Csoportja lopás miatt, míg a Pápa Rendőrkapitányság szabálysértési elzárásainak végrehajtása céljából körözte. A férfit a rendőrök a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-07 14:51:59

Bűnmegelőzési előadás az időseknek


Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás egy 57 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a pápai férfi 2019. január 27-én értesítette a rendőrséget arról, hogy valaki ellopta a nyitva hagyott autójából a pénztárcáját,...

2019-09-04 11:02:43

Valótlant állított a hatóság előtt, de lebukott


A nyári szünidő beköszöntével a gyermekek kikerülnek a biztonságot adó iskolafalak közül, ám sok munkába járó szülőnek nehézséget okoz elhelyezésük, állandó felügyeletük. Nagyon fontos, hogy felkészítsék a gyermekeket az őket érintő veszélyekre, amelyek közül a legszükségesebb tudnivalók...

2019-07-10 17:12:33

Rendőrségi tanácsok a nyári szünetre


ajánlott cikk főképe

2019-08-06 14:26:15

Sértettet keresünk


PÁPA időjárás