Együtt az idősek téli biztonságáért


2017-01-26 09:19:45  | cikk:  | 


Együtt az idősek téli biztonságáért főképe
Pápa környéki kisfalvakban élő időseket látogattak meg a körzeti megbízottak.
A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a hideg téli időjárásra tekintettel kiemelt figyelmet fordítanak a területükön élő idősek biztonságára. Az egyenruhások a napokban Pápához közeli falvakban élő időseket kerestek fel otthonukban, a rendőröket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézményének illetékesei és polgárőrök is elkísérték. A szakemberek felhívták az idős személyek figyelmét arra, hogy a csapadék és a hideg miatt csúszóssá válhatnak az útfelületek, járdák, vigyázzanak a közlekedéssel és kérjenek segítséget. Amennyiben a hideg időjárás vagy egyéb ok miatt annak szükségét érzik, hívják a 107-es vagy 112-es segélyhívót.


Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-31 17:32:26

Fokozott rendőri jelenlét az ünnep alatt is


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 09:42:04

A rendőrök táborozó diákok kerékpárjait regisztrálták


A pápai rendőrök három Pápasalamonban garázdálkodó helyi fiatalt fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. július 9-én a helyi körzeti megbízottat értesítették arról, hogy az elmúlt hétvégén ismeretlen személyek megrongálták...

2019-07-10 12:33:21

Pavilont törtek szét a fiatalok


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 14:55:30

Pályaorientációs nap Pápán


PÁPA időjárás