Visszaélt a rendszámmal


2017-01-26 09:22:11  | cikk:  | 


Visszaélt a rendszámmal főképe
A pápai rendőrök elfogták azt a férfit, aki más gépkocsihoz tartozó rendszámokkal szerelte fel autóját.
A járőrök – Némethy Zsolt rendőr törzsőrmester és Bendes Attila rendőr törzsőrmester – 2017. január 23-án délelőtt Pápán igazoltatás alá vontak egy személygépkocsit és az azzal közlekedő pápai lakost. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsin egy másik autóra kiállított rendszámokat helyeztek el. A 28 éves sofőrt az egyenruhások elfogták, és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
A férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-10 13:33:30

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 15:46:55

Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták


A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indított nyomozást egy 38 éves helyi lakos ellen.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás egy 38 éves pápai lakos ellen. A gyanú szerint a férfi 2020. május...

2020-05-07 13:44:14

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval