Télutó Kupa: Várják a nevezéseket


2017-01-26 10:26:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Télutó Kupa: Várják a nevezéseket főképe
Pápa Város Önkormányzata és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében február 26-án, vasárnap 13 órától rendezik meg a közszolgálati szférában dolgozók számára a Télutó Kupa teremlabdarúgó tornát. A bajnokságon csak az 1982-ben és az előtt születettek vehetnek részt, legfeljebb két fiatalabb játékos játszhat, illetve a megyei első-, és magasabb osztályban szereplő nagypályás játékosok nem nevezhetőek. A nevezési határidő február 16. A nevezési lapot és a 10.000.- Ft befizetését igazoló dokumentumot a jmszk.sportszervezo@gmail.com e-mail címre kérik visszaküldeni. 2016-ban hat csapat vett részt a tornán, a címvédő a Tűzoltóság lesz.

Nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


ajánlott cikk főképe

2019-06-18 12:35:33

Perutz FC: Öt távozó


ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:22:33

Atlétika emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen


PÁPA időjárás