Éjszakai korizás a Fő téren


2017-01-26 14:18:09  | cikk: Babos Petra  | 


Éjszakai korizás a Fő téren főképe
Hagyományteremtő szándékkal, idén első ízben szervezik meg január 27-én, 20 órától az Éjszakai korizás a Fő téren elnevezésű programot.
-Nagy örömünkre, az idei szezon tűnik a leghosszabbnak a pápai jégpálya történetében, ezért gondoltuk, hogy egy olyan programmal bővítjük a kínálatot, amilyen eddig még nem volt. Szilveszter délutánján már lehetett egy kis ízelítőt kapni a programból, hiszen akkor is késő estig vártuk a korcsolya szerelmeseit – tájékoztatta hírportálunkat Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki hozzáfűzte, reményeik szerint sokan kilátogatnak péntek este a koripályára, s jövőre ismét megszervezhetik ezt a programot a téli sport rajongóinak.
A jeges éjszaka forró hangulatról DJ. Béci gondoskodik.
A szervezők szeretettel várnak mindenkit pénteken, 20 órától éjfélig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:10:43

Frank Liu Kovásznát is támogatta védőfelszerelésekkel


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 09:20:50

Folytatódik a lakossági textil arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:26:05

Az MSZP helyi szervezete felajánlja a segítségét annak, aki igényli


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:34:24

Pénteken nyit a termál és az uszoda