Sikeresen pályázott a Bakonyerdő Pápa


2017-01-27 11:21:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeresen pályázott a Bakonyerdő Pápa főképe
Mint arról már korábban beszámoltunk, a társasági adót érintő változások lehetővé teszik a nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások számára, hogy adójukkal a látványsportágak körébe sorolt öt sportág, a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a vízilabda és a jégkorong országos szövetségeit, azok tagszervezeteit, vagyis magukat a csapatokat támogassák. A Pápai Egyesített Labdarúgó Clubhoz hasonlóan a Bakonyerdő Pápa is a kezdetektől fogva él a társasági adó nyújtotta lehetőséggel, nincs ez másképp a 2016/2017-es adóévben sem.
- A korábbi évek sikereinek köszönhetően partnereink továbbra is bíznak bennünk, így a 17 millió forintos pályázatnak valamivel több, mint a felét sikerült összeszedni – tájékoztatott Kapcsándi Zsolt, a klub technikai vezetője. Sikeresnek mondható a feltöltés első szakasza, viszont az eddigi évek folyamatos, lépcsőzetes bővülési projektje a hiányzó összeg miatt egyelőre bizonytalan, lehetséges, hogy várnunk kell egy évet, vagy idén kisebbet kell lépnünk. Ennek ellenére továbbra is remek úton haladunk a klub bővítésében, elég, ha csak az ovikézi sikerét nézzük, ami az idei szezonunk komoly szakmai sikere.
Kapcsándi Zsolt elmondta, a befolyt összeget működésre, terembérletre, utazásra kívánják fordítani, a fennmaradó, úgymond hiányzó részből az eszközbeszerzést szeretnék megvalósítani, melynek mértéke az önkormányzati pályázatuk sikerességétől függ.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 20:37:28

Kettős PELC siker


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól