Sportegyesületeket támogat az önkormányzat


2017-01-27 12:25:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportegyesületeket támogat az önkormányzat főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének vissza nem térítendő támogatására, a pályázat keretösszege 35 millió forint. A pályázaton Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett
- legalább egy szakosztály vonatkozásában a Magyar Olimpiai Bizottság (továbbiakban: MOB) által hivatalosan elismert országos sportági szakszövetségi vagy sportági szövetségi tagsággal rendelkező,
- a MOB által hivatalosan elismert országos sportági szakszövetségi vagy sportági szövetségi tagsággal nem rendelkező sportegyesület vehet részt, amely vállalja a jelen pályázati feltételekben foglaltak teljesítését.
Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet, melyet egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Titkárságához, vagy elektronikusan a geschitz.gergely@papa.hu e-mail címre lehet benyújtani, a pályázat beérkezési határideje február 28.
A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2017. március 31-ig bírálja el. A pályázat elbírálásáról és annak eredményéről a pályázó írásos értesítést kap.

Minden további információ IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója