Ismét veszprémi tornagyőzelem


2017-01-28 15:54:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét veszprémi tornagyőzelem főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club idei utolsó előtti utánpótlás tornáján a 2007. január 1-je után születettek szerepeltek. A meghívott kilenc U10-es csapatot három hármas csoportba sorsolták, a körmérkőzések után a három csoportelső szintén körmeccsekkel döntött az első helyről. A házigazdák betegségek miatt két alakulattal vágtak neki a vetélkedésnek, a PELC I. az Üstökös és a Mosonmagyaróvár legyőzésével a legjobb három közé került, míg a PELC II. két-két vereséggel a csoportban és a helyosztókon végül kilencedik lett. Radó Tamás tanítványai a legjobb három között szoros meccsen maradtak alul a Gyirmóttal szemben, a mezőnyből kiemelkedő Veszprém I. ellen pedig megérdemelt vendégsiker született, így a PELC termése egy harmadik és egy kilencedik hely lett.
- Minden gyermek a hazai tornát várja a legjobban, így mi is nagyon készültünk a mai napra. Úgy érzem, a torna elérte célját, amit kértem a srácoktól, azt tudásukhoz mérten megvalósították, jó szellemben léptek pályára és a küzdeni akarással sem volt gond. A látottak alapján úgy érzem a második hely kis szerencsével meglehetett volna, a Veszprém viszont kiemelkedett, megérdemelten végeztek az élen.
Varga Tamás, a győztes csapat edzője az eredményhirdetés után elmondta, helyezésben nem tűzött ki célt tanítványai elé, a legfontosabb az volt, hogy játéklehetőséghez jussanak, és viszontlássa azt, amit nyár óta gyakorolnak. A színvonallal kapcsolatban elégedettségének adott hangot, kiemelte, sok hasonló tudású ellenféllel találkoztak, de bízott benne, hogy a fiatalok végig koncentráltan az utasításokat betartva megszerzik az első helyet, hiszen a fejlődés mellett a sikerélmény is nagyon fontos. A szervezők természetesen a különdíjakról sem feledkeztek meg, a legjobb játékos Bognár Martin (Veszprém), a legjobb kapus Papp Zsombor (Gyirmót), a gólkirály hat találattal Mondovics Kevin (Gyirmót) lett, míg a legjobb hazai játékos díját Pethő Zsombor kapta. Folytatás január 29-én vasárnap, amikor az U11-es korosztály veszi birtokba a küzdőteret.

Végeredmény:
1. Veszprém I.
2. Gyirmót
3. PELC I.
4. Veszprém II.
5. Üstökös FC Győr
6. Celldömölk
7. Balatonfüred
8. MTE 1904
9. PELC II.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc