Közokiratot hamisított


2017-01-29 00:03:05  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zártak a pápai rendőrök egy közokirat-hamisítás miatt indított nyomozást.
A rendelkezésre álló adatok szerint a Pápa környéki településen élő 52 éves férfi 2016. november 2-án megjelent a Veszprém Megyei Kormányhivatal Pápai Járási Hivatalban, ahol bejelentést tett arról, hogy vezetői engedélyét elveszítette, így a hivatal kiállított számára egy új okmányt. Később egy külföldi hatóság képviselői megküldték a járási hivatalnak a férfi vezetői engedélyét, mert azt egy intézkedés során elvették az adott állam rendőrei. Az 52 éves férfit a Pápai Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki, ellene közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.
A pápai rendőrök a napokban lezárták a nyomozást, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldi meg az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 44 éves helyi lakos ellen folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, állampolgári...

2020-02-28 16:35:23

Lezárt akta: Szamurájkarddal támadt, a rendőrök elfogták