Felkészülési vízilabda torna


2017-01-30 15:16:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülési vízilabda torna főképe
A Pápai SE vízilabda szakosztálya az OB II-es bajnokság szünetét kihasználva háromcsapatos felkészülési vízilabda tornát rendezett a Várkertfürdőben. A házigazdák mellett Győr és Csepel fogadta el a szervezők meghívását, melyen a sportbaráti kapcsolatok ápolása mellett az is cél volt, hogy a csapatok a február 4-ei bajnoki folytatásra felkészüljenek. A minitorna nyitányán a házigazda Pápa az OB I-es játékosokat is felvonultató Győrtől 20-12-es vereséget szenvedett, a győriek ezután 24-9 arányban a csepelieket is két vállra fektették, így megszerezték a győztesnek járó trófeát. A második helyről a Pápa – Csepel négy negyed döntött, melyet 18-14 arányban a vendégek nyertek meg. Studringer Béla, a pápaiak edzője úgy vélekedett, jól szolgálta a felkészülésüket a torna, melyről többen is hiányoztak, de reményét fejezte ki, hogy a pécsi bajnoki fordulóban már bővebb lesz a merítési lehetőség.
- Azt gondolom nincs szégyenkezni valónk, a célunkat sikerült elérni, jó társaságban játszottunk egy jót. Sajnos kevés lehetőségünk van közösen edzeni, ez a mostani torna jó alkalom volt erre. Az OB II nyugati csoportjában ezidáig nyolc mérkőzést játszottunk, mérlegünk egy győzelem, egy döntetlen és hat vereség. A folytatásban Pécsett Sopron és Nagykanizsa ellen ugrunk vízbe, bízom benne, hogy tudjuk folytatni a pontgyűjtést.
A csapat edzője elmondta, tavasszal szeretnék a középmezőnyt megcélozni, amihez az kell, hogy a folytatásban a lehető legerősebb összeállításban tudjanak kiállni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető