Döntetlen a Sárvár ellen


2017-01-31 14:13:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a Sárvár ellen főképe
Az NB II-es sakk bajnokság Széchenyi csoportjának hetedik fordulójában a Szabadgyalog SE Sárvárral találkozott a Huszár Közösségi Házban. A bajnoki mérkőzést a vendégek várhatták kedvezőbb pozícióból, a sárváriak a középmezőnyben helyezkedtek el, míg ellenfelük a pontvadászat indulása óta a kiesés elkerüléséért kiélezett harcot folytat az Arborétummal, épp ezért a pápaiaknak minden pontra szükségük van. A leülési arány 5-7 volt, ennek ellenére a hazaiak jó napot fogtak ki, és a legerősebb összeállításukban egy 6-6-os döntetlent harcoltak ki.
- Bár már 5.5-2.5 arányban is vezettünk, végül döntetlen lett az eredmény, így van egy kis hiányérzetem. Buzás Gyula, Kiss Zoltán, Kerecsényi Zoltán, Balogh Bálint és jómagam nyertünk, Varga Gyula és Margl Roland döntetlent ért el – ismertette az eredményeket Kiss Csaba elnök. A begyűjtött hat pontunk mellett további pozitívum, hogy legfőbb vetélytársunk - az Arborétum HSE - 9-3-as vereségbe futott bele ebben a fordulóban, így most három pont előnnyel várhatjuk a két hét múlva esedékes idegenbeli fordulót az Ezüst Huszár Veszprém ellen. Jó lett volna, ha a 6.5-5.5 arányú győzelem megvan, mert akkor a csapatgyőzelmi pontszámítás szerint is nagyobb előnyre tettünk volna szert. További pozitívum, hogy öt játékosunk (Margl Roland, Balogh Bálint, Domonkos Eszter, Janus Tamás és Varga Gyula) 50 százalékos teljesítménnyel büszkélkedhet, zsinórban két győzelmet csak Buzás Gyula tud felmutatni, Margl Roland pedig az első táblán továbbra is veretlen, ami bizakodásra adhat okot a jövőt illetően.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros