Képviselői vagyonnyilatkozatok a város honlapján


2017-02-04 17:57:23  | cikk: HuHa  | 


Képviselői vagyonnyilatkozatok a város honlapján főképe
A jogszabályi előírásoknak megfelelően a város képviselő-testületének tagjai határidőre eljuttatták vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozatukat a Városházára. A vagyonnyilatkozatok felkerültek a város honlapjára (www.papa.hu), ahol a pápaiak menüpont alatt az önkormányzat, majd a képviselőtestület fülre kattintva olvashatók.

Az egyik képviselő foglalkozásából származó havi adóköteles jövedelme bruttó 85.500 forint - derül ki a vagyonnyilatkozatokból

A vagyonnyilatkozatok kitérnek a testület tagjainak ingatlanjaira, nagy értékű ingóságaira, megtakarításaira és tartozásaira, és tartalmazzák az érintett jövedelmét és gazdasági érdekeltségeit is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:18:25

Yanfeng Kft., Hirtenberger Bt., Pápai Hús Kft. - a város legnagyobb adófizetői


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 18:02:39

A holnap művészei


ajánlott cikk főképe

2020-02-09 17:22:52

Pápa is profitálhat az Európa Kulturális Fővárosa Programból