Megyei úszó seregszemle


2017-02-10 11:17:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei úszó seregszemle főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület, a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület valamint a Pápai Diáksport Bizottság szervezésében megyei úszó diákolimpiát rendeztek a Várkertfürdő medencéjében. A diákok megmérettetésén Veszprém megyei iskolák tanulói, az alapszintű bajnokságok egyéni számaiban korcsoportonként és nemenként első illetve második helyezést elért diákjai, valamint első helyezett váltói vehettek részt. A tét az országos finálén való részvétel volt, melyre a kategóriák első helyezettjei szereztek jogot. Hat korcsoportban, 46 iskola részvételével bonyolították le a bajnokságot, melyen a pápaiak több továbbjutó helyre is jó eséllyel pályáztak.
- 46 iskola 230 tanulója versengett hat korcsoportban, elégedettek vagyunk a résztvevők számával - értékelte a látottakat, ifj. Koncz Sándor, a Diáksport Bizottság elnöke. Versenyszámonként csak az első helyezett juthatott tovább az országos döntőre, melyet Debrecenben rendeznek március 18-án. A pápai szereplés is jól sikerült, hiszen indulóink 16 arany-, 16 ezüst- és 9 bronzérmet szereztek. Egyéniben Dombos Bence (Türr), Horváth Rebeka (Gyurátz), Eszes Patrik (Szent István), Fodor Luca (Türr), Kovács Ádám (Petőfi), Kapcsándy Dóra (Gyurátz), Tóth Nikolett (Petőfi), Krivácsy Zoltán (Türr), Nagy Zsófia (Petőfi) és Nagy Rebeka (Petőfi) készülhet az országosra, váltóban pedig a Türr (4x50 m leány gyorsváltó, 4x50m fiú gyorsváltó) illetve a Petőfi (4x50m fiú gyorsváltó, 4x50m leány gyorsváltó) csapatának szoríthatunk.

Teljes eredménylista ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra