Képernyőn a Perutz FC


2017-02-24 15:04:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu - archív  | 


Képernyőn a Perutz FC főképe
Ahogy arról korábban már többször beszámoltunk, február 25-én folytatódik a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság. A Perutz FC szombaton 15 órától Csetényt látja vendégül, melyen a játékosok, Marton Miklós edző és a vezetőség is bízik abban, hogy szép számú nézőközönség előtt győzelemmel tudnak nekivágni a hosszú sorozatnak. Aki azonban nem tudja a helyszínen buzdítani a csapatot, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatóságának hivatalos Youtube csatornáján keresztül is megteheti. Az első tavaszi fordulóban ugyanis mindjárt a Perutz FC - Csetény mérkőzés lesz terítéken.

A meccset itt lehet majd élőben nyomon követni:


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-26 14:57:42

Hetet lőtt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat