Vidám cirkuszi próbák a Kultúr-Kuckóban


2017-02-25 16:55:09  | cikk: Babos Petra  | 


Vidám cirkuszi próbák a Kultúr-Kuckóban főképe
A farsang jegyében telt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja Kultúr-Kuckó programjának farsangi játszóháza szombaton délelőtt az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban.
A kézműves asztaloknál színezhettek, farsangi koronát, bohócot és jegesmedve fejet készíthettek az ügyes kezű gyerekek és szüleik. A cirkuszi próbák során az apróságok „kötélen táncolhattak”, célba dobhattak, találós kérdésekre válaszolhattak és egyéb vicces és vidám ügyességi játékokon mérhették össze gyorsaságukat, tudásukat.
Pintér-Papp Eszter csoportvezető kérdésünkre elmondta, a farsangi programjuk kicsit eltér az eddigiektől, hiszen a vidám farsangi délelőttön Csillagné Bíró Katalin cirkuszi próbára is invitálta a gyerekeket a kézműves játszóház mellett. Mint mondta, nagy örömükre több családhoz is eljutott a felhívás, hogy farsangi programjuk lesz, vannak már visszatérő vendégeink is. Az ingyenes programon apukák és anyukák együtt alkottak a gyerekekkel farsangi díszeket, dekorációkat.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjával jó kapcsolatot ápol Csillagné Bíró Katalin, aki minden hétfőn 17 órától néptánc foglalkozást tart az Eötvös Utcai helyiségükben, melyre sok szeretettel várnak minden mozogni vágyó apróságot.
A Kultúr-Kuckó legközelebb a tavasz jegyében szervez hasonló programot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-29 22:26:49

Terítéken a munkajog és a GDPR


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 20:20:21

Holnaptól átmenetileg nincs parkolási díj


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 10:04:16

Mától a 4 és 10 év közötti korosztály számára osztanak textil szájmaszkot