Húsvéti játszóházat szervez a PCNÖ


2017-04-03 20:42:41  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóházat szervez a PCNÖ főképe
Ma délelőtt ülésezett a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Markos Róbertné elnök vezetésével. A testület tagjai a közelgő húsvéti játszóház programjairól beszéltek, mely április 12-én, kedden 15 óra 30 perctől lesz a Csillagházban. Erre a rendezvényre 40.000 Ft-ot különítettek el. A húsvéti játszóházban a tojásfestés mellett szabadtéri játékok, locsolóvers tanulás színesíti a programot.
Markos Róbertné elnök
A második napirendi pontban elfogadták a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását, amire a törvényi szabályozásnak köszönhetően volt szükség.
Vegyes ügyek keretében szó esett a nemzetiségi önkormányzat következő programjáról, ami májusban lesz, ekkor csapatépítő jellegű sportnapot szerveznek a megyében működő nemzetiségi önkormányzatok képviselői részére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 19:29:06

Változatos programkínálat az Esterházy-kastély nyári táboraiban


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 09:20:50

Folytatódik a lakossági textil arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 11:37:19

Honvédelmi Országfutás a Magyarok Egészségéért Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 13:24:04

Húsvéti ajándék százezer forint értékben