Állatkínzás miatt nyomoznak


2017-05-05 11:40:27  | cikk:  | 


Állatkínzás miatt nyomoznak  főképe
Életmentő műtétet hajtottak végre a késsel megsebesített kutyán.

A rendőrségre 2017. május 1-jén délelőtt arról tett bejelentést egy Pápa környéki település lakosa, hogy a háza udvarára betévedt egy vérző nyakú kutya. A helyszínre érkező járőrök az ebet állatorvoshoz szállították, aki egy életmentő beavatkozással mentette meg az életét.

Az egyenruhások az adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a négylábút egy 22 éves férfi sebesítette meg késsel. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
A nyomozás adatai szerint a házőrző folyamatos vonyítása idegesítette fel gazdáját, aki azt akarta elérni, hogy az állat csendben maradjon. A kutya a műtét után egy pápai állatmenhelyre került.
A gyanúsított ellen a pápai rendőrök állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 14:50:47

Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 14:17:37

Köszönet a közlekedési rendszert működtetőknek