Az édesanyákat, nagymamákat köszöntötték Borsosgyőrött


2017-05-07 19:56:54  | cikk: Babos Petra  | 


Az édesanyákat, nagymamákat köszöntötték Borsosgyőrött főképe
Anya csak egy van, így hangzik a mondás. Május első vasárnapja anyák napja. Ezen a napon gyerekek, fiatalok és idősebbek, kicsik és nagyok köszönetet mondanak édesanyjuk önzetlenségéért, áldozathozataláért és szeretetéért. Olyan ünnep ez, amelyet nem lehet elsöpörni, értéke túlnő mindenféle társadalmi konvención.
Zsúfolásig telt a művelődési ház nagyterme
Az anyák napi ünnepséget ma délután tartották Pápa-Borsosgyőrött, ahol mindig nagy hangsúlyt fektetnek a falubeliek, hogy ez a nap ne múljon el nyomtalanul, közös ünneplés nélkül. A helyi közösség a kultúrházban gyűlt össze, ahol az apróságok versekkel, dalokkal és virággal köszöntötték édesanyjukat, nagymamáikat, keresztanyukájukat és dédnagymamájukat. A helyi gyerekek nagy gonddal összeállított műsora Máté Mónika fáradozásait dicséri. Az anyák napi mondókák, dalok és versek könnyeket csaltak az édesanyák szemébe. A résztvevők virággal és saját kezűleg készített szívecske formájú üdvözlőlappal is köszöntötték szeretteiket.
A szép számban megjelenteket Tóth József, a Borsosgyőri Városrész Önkormányzat képviselője köszöntötte, aki hangsúlyozta, hogy a mai napon az édesanyákat ünnepeljük, akiknek köszönhetjük az életünket.
A program végén vendégül látták a megjelenteket.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-19 09:54:30

Tilosban parkolnak a járművek a Jókai utcán


ajánlott cikk főképe

2018-05-10 21:49:43

Szombattól látogatható a kiállítás


ajánlott cikk főképe

2018-07-09 13:47:04

Nyári gyermektáborok a JMSZK-ban


ajánlott cikk főképe

2018-06-09 11:25:35

Évadzáró koncert meglepetésekkel