Változatos programok az idei Lovasmajálison


2017-05-08 13:36:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változatos programok az idei Lovasmajálison főképe
A Pápai Club május 12 és 14. között immár hetedik alkalommal rendezi meg a város éves rendezvénysorozatában helyet kapó Lovasmajálisát. A háromnapos esemény minden évben sok érdeklődőt vonz, a szervezők bíznak benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk és idén is sokan látogatnak el a lovasiskolába. A menetrend a már jól megszokott lesz: május 12-én 10 órától az óvodások és a kisiskolások ismerkedhettek meg a lovas élettel, szombaton 9 órától pedig már a nagyközönségre is számítanak.
- Igyekeztünk idén is változatos műsort összeállítani a hozzánk ellátogatóknak - tájékoztatott Kocsis László főszervező. Délelőtt a gyermek lovas ügyességi versenysorozat egyik állomása leszünk, a versenyszámok között díjugratás, díjlovaglás és akadálypálya szerepel. Délután a már jól ismert bemutatókkal készülünk, idén is köszönthetjük Hamza Viktóriát, aki a kutyák és lovak szabadidomításáról tart bemutatót, lesz lovastorna- és fogatbemutató, ügyességi verseny, zászlóforgatók és kutyakiképzők fellépése is. Újdonság lesz az előbb említett ügyességi verseny mellett a pásztorkutya-, csikós-, pusztaötös bemutató.
A lovasmajális utolsó napján díjugrató versenyt rendeznek, remélhetőleg több pápai indulóval, a végleges nevezési lista még nem ismert.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-11 13:46:36

Dobogós csapatot fogad a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-08-24 09:01:57

NB III: Megyei rangadó következik az éllovas ellen


ajánlott cikk főképe

2018-07-27 12:11:14

A kerékpársport megszállottja - beszélgetés Ferenczi Balázzsal


ajánlott cikk főképe

2018-05-25 14:05:46

Csatlakozz a Kihívás Napjához!