Toborzás és prevenció a X. Civil Majálison


2017-05-19 07:56:51  | cikk:  | 


Toborzás és prevenció a X. Civil Majálison  főképe
A pápai rendőrök első alkalommal települtek ki a Civil Majálisra.
Az Erzsébet ligetben felállított rendőrségi standnál 2017. május 14-én délután 15 órától elsősorban a gyermekeket várták a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai. A fiatalok a rendőrautó megtekintése mellett közlekedési témájú színezőkkel, kirakókkal, szerencsekerékkel és mágneses táblával játszhattak. Amíg a kisebb korosztály játszva bővíthette közlekedési ismereteit, addig a szülők, nagyszülők különböző témájú tesztlapok segítségével tehették próbára KRESZ tudásukat. A rendőrök munkáját közösségi szolgálatot ellátó középiskolás diákok is segítették.

A rendőrség pultjánál számos érdeklődő a határvadász hivatásról is tájékoztatást kapott. A toborzó csoport tagjai a kötetlen beszélgetések során a hivatásos szolgálati viszonnyal kapcsolatban, valamint a határvadász egységbe történő felvétel feltételeiről, a képzés és jelentkezés lehetőségéről adtak felvilágosítást az érdeklődőknek.
A határvadász-képzéssel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, illetve a rendőrség honlapján.
A pápai rendőrök legközelebb 2017. május 20-án 16 órától a pápai Agrárexpón tartanak toborzó délutánt.

Képek:

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval


A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi lakost.

A sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN kódot is, elvesztette. Ezt követően több üzenetet kapott telefonjára, hogy a bankkártyájával...

2020-05-12 13:14:33

A rendőröket meglátva szájába gyűrte a pénzt


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:22:08

Diákokat ellenőriztek Pápán