Állatkínzás miatt kell felelnie


2017-05-19 08:00:04  | cikk:  | 


Állatkínzás miatt kell felelnie főképe
A pápai rendőrök lezárták a kutyáját késsel megsebesítő férfi ellen folytatott nyomozást.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy Pápa környéki településen élő 22 éves férfi 2017. április 29-én éjszaka egy késsel több vágást ejtett a kutyája nyakán, akinek folyamatos vonyítása felidegesítette, így akarta elhallgattatni. A megsebesített ebre egy helybeli lakos talált rá, akinek udvarára betévedt a vérző nyakú állat.
A helyszínre érkező rendőrök a kutyát állatorvoshoz szállították, aki egy életmentő beavatkozással mentette meg az életét. A kutya a műtét után egy pápai állatmenhelyre került.
A gyanúsított ellen állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 08:31:15

Figyeljünk a gyalogosokra! - A balesetek megelőzése közös érdek


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök