Továbbra is veretlenek az U18-as lányok


2017-05-21 14:34:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbra is veretlenek az U18-as lányok főképe
A tavaszi veretlenség megtartása és a revans lehetősége is hajtotta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U18-as lánycsapatát, mely a pontvadászat 19. fordulójában a dobogóra hajtó Siófok együttesét fogadta a centerpályán. Ősszel Boér Renáta csapata 2-1-re győzte le a mieinket, Pődör Ákos tanítványainak esély kínálkozott tehát a visszavágásra. Nem unatkoztak a kilátogató nézők, hiszen az első félidőben négy gólt láthattak, bő húsz perc játék után Varga Kata és Pődör Patrícia találatával már 2-0-ra vezetett a PELC, azonban tíz perc alatt Sipőcznek és Kovácsnak köszönhetően egyenlítettek a siófokiak. A második játékrész utolsó húsz perce is rendkívül eseménydúsra sikeredett, a 60. és a 63. percben ismét Varga vállalta magára a gólszerzést, eldőlni látszott a meccs. A vendégek azonban nem adták fel és kétgólos hátrányból ismét visszajöttek, előbb Kovács szerezte meg második gólját a meccsen, a 4-4-es döntetlent Fülöp állította be.
- Összességében igazságos a döntetlen, igaz két alkalommal is kétgólos előnyben játszhattunk, így nagy esélyünk volt a három pont itthon tartására - nyilatkozta a lefújás után Pődör Ákos, a PELC edzője. Mindkét alakulat dicséretet érdemel a küzdeni akarásáért, csapatomnak is voltak kifejezetten jó periódusai a mérkőzés során, helyenként szervezetten és ötletesen futballoztunk. Örömteli, hogy továbbra sem kaptunk ki tavasszal, bízom benne, hogy a pozitív mérleg kitart a szezon további részére is.

PELC U18 – Siófok 4-4 (2-2) Gsz: Varga 3, Pődör ill. Sipőcz, Kovács 2, Fülöp

A csapat május 27-én Sopronba látogat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-30 11:54:10

Kilián aranyérem a megyei kézilabda bajnokságban


ajánlott cikk főképe

2018-06-16 15:31:05

Hét sportágban vetélkedtek


ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:53:55

Szerdán szurkolói ankét


ajánlott cikk főképe

2018-07-06 12:24:50

Nem emelkedtek a bérletárak