Bravúros ezüst az U12-es kosarasoktól


2017-05-23 13:15:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúros ezüst az U12-es kosarasoktól főképe
Két hét leforgása alatt immáron negyedik megyei döntőjüket játszották a Pápai Kosárlabda Club utánpótlás csapatai. Május elején az U14, a Megyei Kosárlabdázás Napján az U16 és a megyei bajnokságban szereplő felnőtt gárda ünnepelhetett bajnoki címet, az elmúlt hétvégén a legkisebbek, azaz az U12-es csapat mérkőzött meg ellenfeleivel. Az együttes magját többnyire 10-11 éves gyerekek alkotják, tehát ebben a korosztályban még a jövő szezonban is harcba szállhatnak a bajnoki címért. Idén a csodálatosan csillogó ezüstérem jutott számukra, az első hely Tapolcára került, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Balatonfűzfő együttese állhatott fel. A torna legjobb hazai játékosa Csillak Márton lett, aki egész éves teljesítménye alapján bekerült a Megyei All-Star csapatba is.
Ami az első csapatot illeti, az NB I/B-ben május 26-án pénteken a 2016/2017-es bajnokság utolsó mérkőzése következik, Kálmán Lászlóék 16:30-tól Tiszaújvárossal csapnak össze a Városi Sportcsarnokban. A belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: kosárlabda
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-22 17:27:38

Nyári kosártábor


ajánlott cikk főképe

2018-06-04 15:37:16

Siker az idényzárón