Szombaton városrészi majális az Acsády sportpályáján


2017-05-24 15:44:15  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton városrészi majális az Acsády sportpályáján főképe
Az idei év első városrészi napját tartják május 27-én, szombaton az Acsády sportpályán. Bocskay László, a városrész önkormányzati képviselője a rendezvény kapcsán elmondta, az egész napos programra a Fáy- és a Huszár-lakótelep, valamint a környékbeli családi házas övezet lakói mellett természetesen mindenkit szeretettel látnak a hatodik alkalommal megrendezett majálison.
A rendezvény nyolc órától jótékonysági főzőversennyel indul, melynek bevételét a szervezők a Fáy és a Huszár lakótelepi óvodának ajánlják fel.
Délután 15 órától az óvodásoké lesz a színpad, ők mutatkoznak be, őket a Szó és Kép Színpad összeállítása követi. 16 óra 30 perctől a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület utánpótlás csoportjainak néptánc bemutatóját láthatja a közönség. Múltidéző dalokkal a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa szolgál majd. 17 óra 15 perckor Pápa Város Fúvószenekara játszik, majd Bocskay László önkormányzati képviselő köszönti a megjelenteket, ezt követően táncparádéval szórakoztatja a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team az egybegyűlteket.
19 órakor Koós János és Dékány Sarolta műsorát hallgathatják majd a megjelentek. Az egész napos rendezvényt sátor-buli zárja a Főnix zenekarral.
Emellett a városrészi majálison további kísérőprogramokról is gondoskodnak a szervezők, lesz póni kocsikázás, kézműves foglalkozás, légvár és trambulin. Az idei évben újdonság, hogy a Pápai Rendőrkapitányság is kitelepül, akik közlekedési játékokkal, bicikli regisztrációval és határvadász toborzással várják az érdeklődőket.
Bocskay László megjegyezte, bízik benne, hogy az időjárás kegyeibe fogadja a rendezvényt, és a résztvevők jó időben és jó hangulatban szórakozhatnak majd.
A egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!