Egyszerre szórakozhat és jótékonykodhat a Petőfi moziban


2017-05-25 00:42:51  | cikk: pt  | 


Egyszerre szórakozhat és jótékonykodhat a Petőfi moziban főképe
Gyermeknap alkalmából egy-egy jótékonysági vetítést tartanak május 27-én, szombaton és 28-án, vasárnap a Petőfi moziban. A bevételt teljes egészében a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítvány javára ajánlják fel – tudtuk meg Micsik Zoltántól, a pápai filmszínház vezetőjétől.

Mint mondta, a cél alapvetően ugyanaz, mint az előző években: rendkívül kedvezményes jegyárral kedveskedni a gyerekeknek és anyagi támogatással egy jó ügy mellé állni. A jelképes árú belépőkből összegyűlő adomány mellett egy becsületkasszában ugyancsak gyűjtenek majd a Sérült Gyermekek Egészséges Neveléséért Alapítványnak, aminek a bankszámlaszámát feltüntetik több felületen, így akár további összegekkel is lehet támogatni a pápai karitatív szervezetet.

Mindkét napon 13.15-kor kezdődik a jótékonysági vetítés, szombaton az Énekelj!, míg vasárnap a Lego Batman című animációs filmet láthatja majd a közönség. A vasárnapi alkalomra egy réges-régi, messzi-messzi galaxisból is érkeznek vendégek: az 501-es légió tagjai, akik életre keltik a Csillagok háborúja néhány szereplőjét. Velük a hét utolsó napján 12 órától 13.30-ig lehet majd játszani, vívni, célba lőni, fotózkodni – tájékoztatott Micsik Zoltán.

Képek:

nincsenek képek


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet