Közel ezren vettek részt a városi gyermeknapon


2017-05-28 22:22:59  | cikk: Babos Petra  | 


Közel ezren vettek részt a városi gyermeknapon főképe
Gyermekzsivajtól volt hangos ma délután az Erzsébet liget, hiszen a nyárias időnek köszönhetően rengetegen kilátogattak a városi gyermeknapra, melyet a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezett. A délután kiváló hangulatát a Hórihorgas Hújákolók gólyalábas és óriásbábos komédiája alapozta meg. Az előadás alatt pillanatok alatt meg is telt a liget gyerekekkel és a szüleikkel.
Müller Orsolya kulturális szervező elmondta, nagy örömükre idén ismét az Erzsébet liget adhatott otthont a gyermeknapnak, melyre közel ezren látogattak el a délután során. Az Erzsébet liget gyermekparadicsommá alakult vasárnap délután, s mindenfelé játék várt a legkisebbekre.
- A délután még számos meglepetést tartogatott kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az ügyes kezűek kézműveskedhettek, de népszerű volt a fa körhinta, valamint a többi ügyességi, kreatív és logikai fajáték is. Volt még rodeóbika, hinták, lovastorna, népi játékok, társasjátékok, játék csere-bere, lufihajtogatás és aszfaltrajzverseny, ahol a legjobbak értékes jutalomban részesültek. A ligeti színpadon fellépett a Black Bunny Rock and Roll Club is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak bemutatójukkal.
A jó hangulatú délutánt a BumBum Együttes nyárindító koncertje zárta.
A gyermeknap elmaradhatatlan része, ahol évről évre hatalmas sorok állnak, az ugrálóvár, az arcfestés, a pónilovaglás, a vattacukor, a babakuckó, amelyek idén is nagy sikert arattak a népes gyereksereg körében.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!