Kettős sikerrel búcsúztak


2017-06-01 12:46:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kettős sikerrel búcsúztak főképe
Szomszédvári rangadóval búcsúzott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es és U17-es alakulata a 2016/2017-es pontvadászattól. Lengyel Ferenc és Igor Nicsenko tanítványai Ajkával találkoztak a stadion centerpályáján. Az U19 az ötödik helyről várta a kezdő sípszót, a csapat egy hazai győzelemmel és a Csorna botlásával pedig akár még egy helyet előrébb is léphetett volna a tabellán. Jól indult a találkozó, Hornyacsek Erik már a 10. percben megszerezte a hazai vezetést. A második félidő hetedik percében Tauber Dominik duplázta meg a PELC előnyét, a 3-0-s végeredményt a 78. percben Sipos Dominik büntetőből állította be, ezzel a fiúknak sikerült győzelemmel búcsúzni a bajnokságtól. Ezután Igor Nicsenko tanítványai léptek pályára, a csapat 0-0-s félidő után Péter Kristóf és Fribék Gergely találataival bebiztosították negyedik helyüket a tabellán.
- Semmi nem veszélyeztette mai győzelmünket a közvetlen rivális ellen, ami azt mutatja, hogy fejlődtünk az elmúlt szezonhoz képest - értékelt a lefújás után Lengyel Ferenc, az U19-es alakulat trénere. Ha egy kicsit szervezettebben, okosabban játszunk, lehetett volna nagyobb arányú a különbség, de összességében elégedett vagyok. Ez elmondható a szezonról is, bár az edzéslátogatottság nem volt 100 százalékos, létszámgondokkal nem küzdöttünk, voltak szép sikereink, és azt gondolom, a negyedik hely a mezőnyt látva, reális. Ugyanígy látom az U17 szezonját is, Igor Nicsenko nagyszerű munkát végzett a csapattal, jó a kapcsolata a játékosokkal, elégedettek lehetnek a negyedik hellyel, igaz, két ponttal maradtak csak le a harmadik helyről.

PELC U19 – FC Ajka 3-0 (1-0) Gsz.: Hornyacsek, Tauber, Sipos

PELC U17 – FC Ajka 2-0 (0-0) Gsz.: Péter, Fribék

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések


ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 17:36:41

Eredményes évet zárt az Első Magyar Polgári Lőegylet