Képernyőn a Perutz, bajnoki köszöntésre várják szurkolókat


2017-06-07 12:34:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Képernyőn a Perutz, bajnoki köszöntésre várják szurkolókat főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Perutz FC magabiztosan megnyerte a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot és keddi sorsoláson kiderült, hogy osztályozó nélkül tagja lesz az ősszel induló NB III-as mezőnynek. A sikeres szezon lezárásaként a csapat játékosai és a vezetőség június 10-én szombaton 16 órára bajnoki köszöntőre várja a szurkolókat a Perutz stadionba, mely során a csapat átveszi az első helyezettnek járó kupát, majd a drukkerekkel közösen megünnepli az idei kiváló eredményt.

A Perutzhoz kapcsolódó hír, hogy június 8-án csütörtökön reggel Glatz Lajos klubmenedzser és Somogyi Richárd csapatkapitány a DigiSport csatorna Reggeli Start című műsorának vendégei lesznek, a beszélgetés során a pápai futball múltja, jelene és jövője is szóba kerül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-01 20:33:04

Fiatal, sikerre éhes Perutz épül


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 09:53:47

Jön a Futball éjszakája


ajánlott cikk főképe

2019-07-13 09:59:48

Játékos sportnapközi


PÁPA időjárás