Csapó Lászlóra emlékeztek


2017-06-12 15:18:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csapó Lászlóra emlékeztek  főképe
A Huszár Közösségi Ház adott otthont a Szabadgyalog Sakk Egyesület évadzáró versenyének, melyen az ovis korosztálytól a felnőttekig várták a szervezők a nevezéseket, összesen hat kategóriában. 27-en ültek asztalhoz a délelőttön, melyen – ismerve a mezőnyt – borítékolható volt a kategóriák győzteseinek kiléte. Kiss Csaba, az egyesület elnöke elmondta, a bajnoksággal immár másodjára Csapó Lászlónak állítottak emléket, aki idén lett volna 90 esztendős.
- Laci bácsi a pápai sakkélet egyik meghatározó alakja volt, két esztendővel ezelőtt bekövetkezett sajnálatos halála után úgy döntöttünk, hogy a szezon záró versenye az ő nevét viseli. Ahogy tavaly, úgy idén is realizálódtak az erőviszonyok a végeredményekben, az A csoportot ifjúsági játékosunk Margl Roland nyerte, a hölgyeknél Hamzáné Gyimesi Andrea szerezte meg az első helyet. A 2006 és előtte született lányoknál Domonkos Eszter, a fiúknál Szabó Milán bizonyult a legjobbnak, míg a 2007 után születettek mezőnyében Pongrác Dóra és Mészáros Raul nyert. Az óvodás korúak között Kiss Dorina és Spreitzer Zsigmond, míg a kísérők között Fekete István vehette át az elsőnek járó oklevelet. Sajnos több korcsoportban a kevés induló miatt összevonásokat kellett alkalmaznunk, de mindenkit külön értékeltünk.
Kiss Csaba a további tervekkel kapcsolatban elmondta, május 17-én a Miniolimpián ismét rendeznek utánpótlás kupát, majd Ajkán egy négynapos FIDE verseny is szerepel a naptárban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka