A gólkülönbség döntött a Kilián Kupán


2017-06-14 12:39:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A gólkülönbség döntött a Kilián Kupán főképe
Régi hagyományra tekint vissza a teremlabdarúgó Kilián Kupa. A bajnokságra a házigazdák mellett az Erkel, a Munkácsy és a Weöres testvériskolája, a baróti Gaál Mózes Általános Iskola csapata is elfogadta a meghívást. A Kovászna megyeiekkel több évtizedes múltra tekint vissza az együttműködés, hiszen az intézmények már 1990 óta kiváló kapcsolatot ápolnak a sport és a kultúra terén. A hetedik, nyolcadik évfolyamosok számára rendezett tornán izgalmas, gólgazdag mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi, a mezőnyből a Munkácsy és Barót csapata emelkedett ki, hiszen nagy gólkülönbségekkel győzték le a Weörest és az Erkelt. Kettőjük csatája 3-3-as döntetlenre végződött, így az utolsó meccsen a barótiak célja az volt, hogy minél jobban megjavítsák gólarányukat. Végül hiába arattak nagyarányú győzelmet vendéglátóik felett, jobb gólkülönbségének köszönhetően így is a Munkácsy végzett az élen, második tehát Barót, harmadik az Erkel, jó házigazdaként negyedik pedig a Weöres lett.
- Az idei torna is elérte célját, hiszen jó hangulatban, baráti légkörben, a fair play szellemében tudtuk a kupát megrendezni, ahol most a Munkácsy bizonyult a legjobbnak – mondta Horváth Attila, a Weöres testnevelője. Jól mutatja a kiegyenlített mezőnyt, hogy csak a gólkülönbség döntött. Egy héttel korábban az ötödik, hatodik osztályosokkal mi látogattunk Barótra, az a torna is jól sikerült, fiatal csapatunkkal egészen az utolsó pillanatig partiban voltunk Baróttal az első helyért, végül ott is a gólkülönbség döntött az ellenfél javára.
Máté Sándor Zoltán, a baróti testvériskola igazgatóhelyettese köszönetet mondott a meghívásért és a szívélyes fogadtatásért, mint mondta, minden évben legalább két alkalommal ellátogatnak városunkba, hiszen a Kilián Kupa mellett a Pápa Kupán is rendszeresen megméretik magukat.
- A tornát megelőző napon Zircen is részt vettünk egy kupán, amit nagy örömünkre sikerült is megnyerni, emiatt fáradtak voltak a játékosok, talán emiatt szorultunk a második helyre. Ettől függetlenül nem vagyunk szomorúak, fiatal csapattal jöttünk, a baráti kapcsolatok ápolása, a tapasztalatszerzés és a játéklehetőség volt a cél, ami azt gondolom, maximálisan megvalósult.
A tornán a gólkirály Molnár Péter, a legjobb játékos Tóth Barnabás, míg a legjobb kapus Süpek Dávid lett.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-09 15:23:26

Rekordot dönt az idei úszótábor


ajánlott cikk főképe

2018-05-15 17:05:18

Eredményes tavaszi versenyévad a Bakony Judo Klubnál


ajánlott cikk főképe

2018-06-18 14:42:34

Elekthermax családi nap


ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:53:55

Szerdán szurkolói ankét