Könnyűzenei fesztiválcsemege a fúvószenekartól


2017-06-16 22:20:27  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Könnyűzenei fesztiválcsemege a fúvószenekartól  főképe
Igazi zenei csemegével várták a zenekedvelő közönséget a 27. Pápai Játékfesztivál szervezői ma késő délután a Fő térre. A pápaiak egyik nagy kedvence, Pápa Város Fúvószenekara adott közel egy órás koncertet a Nagytemplom előtt.
A téren összegyűlt közönség azonban nem csak a népszerű fúvószenekar által játszott dallamokat hallgathatta, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidőközpont Gyémántvirág Mazsorett Csoportja csodaszép lányainak köszönhetően látványos mazsorett bemutatót is láthatott a nagyérdemű.
A Horváth Adrián karnagy vezette fúvószenekar a mazsorett bemutatót követően nagysikerű újévi koncertjeiről jól ismert, a közönség köreiben népszerűvé vált könnyűzenei számokkal szórakoztatta a hallgatóságot, akik vastapssal köszönték meg a több versenyen arany minősítést szerzett zenekar műsorát.
A Fő tér a játékfesztivál szombati és vasárnapi napjára is kínál zenei programokat. Szombaton a Klemen Kabátban és a Supernem lép színpadra, vasárnap pedig a Lord koncertje várja a fesztiválozókat.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-29 21:50:19

Fontos beszámolók a képviselő-testület asztalán


ajánlott cikk főképe

2019-01-30 20:18:01

Harmadikak lettek a mezősök az országos mezőgépész versenyen


ajánlott cikk főképe

2018-09-24 19:47:35

Beszámolókat hallgatott meg a tapolcafői testület


ajánlott cikk főképe

2018-10-31 14:57:55

Ingyenes parkolás a kórház előtt


PÁPA időjárás