Rendőrség a Pápa-Borsogyőri falunapon


2017-07-02 08:07:50  | cikk:  | 


Rendőrség a Pápa-Borsogyőri falunapon főképe
A pápai rendőrök közlekedési játékokkal és toborzással vettek részt a Pápa-Borsosgyőri Falunapon.
A település futball pályáján 2017. június 24-én 14 órától a közlekedéshez kapcsolódó játékokkal várták a rendőrök a rendezvényre kilátogató gyermekeket. A kisebb korosztály közlekedési szituációkat ábrázoló rajzokat színezhetett, egy mágneses tábla segítségével megtanulhatta a kerékpár kötelező, valamint a kerékpáros ajánlott felszereléseit, KRESZ tábla puzzle-t rakhatott ki és a szerencsekerék segítségével gyakorolhatta a gyalogos és kerékpáros közlekedés elméleti szabályait. A játékok mellett a gyermeknek lehetőségük nyílt arra is, hogy belülről tekintsék meg a rendőrautót. Amíg a gyermekek játszottak, addig szüleik KRESZ tesztet oldhattak meg.
A toborzó standnál a rendőrök a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket is fogadták, akikkel a jelentkezés feltételeiről, a képzésről és a juttatásról beszélgettek, valamint átadták a fontosabb adatokat tartalmazó központi tájékoztató kiadványt és Zsaru magazin toborzó különkiadását is.

Képek:


Címkék: falunap | rendőrség
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás