Szabó gólja döntött Gyirmóton


2017-07-13 12:19:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Facebook - Gyirmót FC Győr  | 


Szabó gólja döntött Gyirmóton főképe
A nyári alapozás során másodjára lépett edzőmérkőzésen pályára a Pápai Perutz FC, ezúttal a legutóbbi NB III-as pontvadászat 12. helyezettjéhez, a Gyirmót FC Győr második csapatához látogattak Szabó Zsolték. A vendégek játékoskerete tovább bővült az elmúlt héthez képest, hiszen jól megérdemelt pihenőjéről visszatért a csapathoz Böröczky Bálint, Somogyi Richárd és Baldauf Konrád is, a mieink a Szigeti – Farkas, Kovács, Németh B., Böröczky – Udvardi, Horváth T., Koncsag, Szűcs – Baldauf, Szép kezdővel vágtak neki a meccsnek, a második játékrészben Domján, Skriba, Iványi, Császár, Kozma, Hanzl, Szabó és Somogyi is lehetőséget kapott. A találkozón 0-0-s félidő után Szabó Zsolt találatával a második játékrészben döntötte el a meccs végkimenetelét a Perutz, mely 1-0-ra nyert.

Gyirmót FC Győr II. – Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Szabó Zs.

A játékoskeretben szombat óta történtek változások, ugyanis Mészáros Dávid távozik, a próbajátékon szereplők közül Farkas Dániel, Szücs Gergely Németh Bence és Koncsag Martin játéka is elnyerte a vezetőség tetszését, így ők nagy eséllyel Pápán folytatják pályafutásukat, Nagy Bálinttól viszont elköszöntek. A felkészülés hazai mérkőzéssel folytatódik, július 15-én, szombaton 11 órától Csorna lesz a mieink ellenfele. A vezetőségtől megtudtuk, húsz mezőnyjátékossal és három kapussal szeretnének nekivágni a bajnokságnak, így a későbbiekben további minőségi játékosok írhatnak alá a sárga-kékekhez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 09:18:14

Újra élet költözött a Pápai Küzdősport Centrumba


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát