Ismét nagyértékű adománnyal érkezett a német lovagrend


2017-07-14 14:00:24  | cikk: Babos Petra  | 


Ismét nagyértékű adománnyal érkezett a német lovagrend főképe
Újabb nagylelkű bébiétel és gyermekjáték adományt szállított városunkba a németországi Teuton lovagrend. Magyarországra ezúttal 70.000 adag jó minőségű bébiételt szállítottak, amelyből 40.000 Pápára, 30.000 pedig Sümegre és Hévízre kerül. A szállítmányból a Pápai Városi Óvodák összes tagóvodája is részesült, mivel ők udvari gyermekjátékokat kaptak. Természetesen Sümegre és Hévízre is vittek játékot, ott az már a karácsonyi ajándékozás része lesz.
Klaus Blos, a rend nagymestere elmondta, az egyik legismertebb bébiételgyártó céggel régóta ápolnak jó kapcsolatot, ezért mindig onnan hozzák az ételeket, amelyek a kisgyermekes családokhoz, és sokszor az idősekhez is eljutnak. Reméli, az idén még biztosan visszatérhet városunkba.
A bébiételhez városi osztáson juthatnak hozzá a gyermekes családok, melynek időpontjáról később értesítik a lakosságot.


Képek:


Címkék: teuton
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet