Gyerek horgásztábor


2017-07-18 14:51:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyerek horgásztábor főképe
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal háromnapos horgásztábort rendezett a Pápai Húsos Horgász Egyesület. A pénteki, szombati és vasárnapi alkalomkor 32 gyermek ismerkedett a sportág alapjaival, vett részt a különböző szabadidős foglalkozásokon, a jó hangulatú, közös étkezéseken és az önfeledt kikapcsolódást nyújtó közös játékokban. Keresztes Péter, az egyesület ifjúsági-és gyermekfelelőse elmondta, céljuk a hagyományteremtés mellett az volt, hogy a lehető legfiatalabb korban megismertessék a gyerekeket a horgászattal, átadják a hal iránti szeretetet és a megfelelő alapokat megteremtve útjára indítsák a következő generációt.
- Arra próbáljuk nevelni a gyerekeket, hogy szeressék a természetet, vigyázzanak a halainkra, és később csak azokat a halakat vigyék haza, amiket el is fogyasztanak. Két csoportba osztottuk a 6-14 év közötti piciket, az egyikben azok kaptak helyet, akik még csak az alapokkal ismerkednek, a másikba pedig azokat tettük, akik korábban édesapjukkal, nagypapájukkal jártak már a tó partján. Tartottunk elméleti és természetesen gyakorlati oktatást is, a gyerekek nagyon érdeklődőek voltak, sok kérdést feltettek és a visszajelzésekből elmondhatom, hogy jól is érezték magukat.
Keresztes Péter hozzátette, segítőivel a közeljövőben levonják a tábor tapasztalatait és ha igény lesz rá, jövőre ismét megrendezik a horgásztábort.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 11:00:33

Bóka Viktória az iskolapadban és a tatamin is jól teljesít