A jelentős mezőnyfölény ellenére sem tudott betalálni a Perutz


2017-07-19 21:25:25  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


A jelentős mezőnyfölény ellenére sem tudott betalálni a Perutz főképe
Közel 100 néző előtt játszotta negyedik nyári felkészülési mérkőzését a Pápai Perutz FC, mely a Sárvár ellen az első félidőben egygólos hátrányba került és a folytatásban a mezőnyfölény ellenére sem sikerült egyenlíteni, így a sárga-kékek alulmaradtak a Vas megyei első osztályra készülő ellenfelükkel szemben – írja a veol.hu. A hazaiak az első perctől fogva domináltak, ám mezőnyfölényük meddő volt. Hiányoztak a ritmusváltások, Marton Miklós tanítványai fáradtan, enerváltan mozogtak. A kontrákra építő Sárvár viszont többször alakított ki nagy helyzetet, amelyek közül egyet gólra is váltott. A lefújás után Marton Miklós elmondta, ezen a héten maximális terhelést kapnak a játékosok, napi kettőt edzenek, így nem csoda, hogy fáradtan, enerváltan mozogtak, és szerinte a kapura teljesen veszélytelenek voltak. - A jövő héttől már a frissítés következik, hogy a szezon nyitányára megfelelő állapotban legyen a társaság - hangsúlyozta.

Perutz FC –Sárvár FC 0:1 (0:1)

Perutz FC: Sánta - Farkas, Császár, Kovács, Kozma - Hanzl, Baldauf, Szücs, Horváth, Szabó - Skriba

A Perutz július 21-én pénteken 18 órától Balatonfüreddel találkozik Pápán.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság